Gluten- og melkefri vaniljekake
Denne kaka er utrolig lett å lage, smaker godt og kan lett pyntes med vaniljekrem og bær eller bare spises som den er.
Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
30 minutter
Ingredienser
50 g
Brun farin150 g
sukker150 g
Smøremyk rapskokos3 stk
egg0.5 ss
vaniljesukker260 g
lyst glutenfritt mel1.5 ts
bakepulverSukker og kanelblanding
2 ss
sukker0.5 ss
kanelSlik gjør du det:
Pisk sukker og smøremyk rapskokos hvitt.
Tilsett ett og ett egg og pisk godt mellom hvert egg.
Rør så inn det tørre untatt kanel og sukker.
Ha røren over i formen og strø kanel og sukker på helt til slutt.
Stekes på 180 grader i 20-25 minutter.
Pynt
Ønsker du å pynte kaken kan du gi den et dryss med melis, eller fylle midten med melkefri vaniljekrem og friske bringebær.