Gluten- og melkefri vaniljekake

Gluten- og melkefri vaniljekake

Denne kaka er utrolig lett å lage, smaker godt og kan lett pyntes med vaniljekrem og bær eller bare spises som den er.

Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
30 minutter

Ingredienser

50 g

Brun farin

150 g

sukker

150 g

Smøremyk rapskokos

3 stk

egg

260 g

lyst glutenfritt mel

1.5 ts

bakepulver

Sukker og kanelblanding

2 ss

sukker

0.5 ss

kanel

Slik gjør du det:

Pisk sukker og smøremyk rapskokos hvitt.
Tilsett ett og ett egg og pisk godt mellom hvert egg.
Rør så inn det tørre untatt kanel og sukker.
Ha røren over i formen og strø kanel og sukker på helt til slutt.
Stekes på 180 grader i 20-25 minutter.
Pynt
Ønsker du å pynte kaken kan du gi den et dryss med melis, eller fylle midten med melkefri vaniljekrem og friske bringebær.