Glutenfri appelsinkake

Glutenfri appelsinkake

Lett kake med deilig appelsinsmak.

Oppskrift av: Frukt.no

Ingredienser

150 g

Skåldede mandler

3 stk

egg

125 g

sukker

revet skall og saft av 2 stk appelsin

1 ss

Friskpresset sitronsaft

0.5 ts

bakepulver

Appelsinglasur:

1 dl

melis

Slik gjør du det:

Mal mandlene.Pisk eggedosis av egg og sukker og vend inn saft av appelsin og sitron.Bland mandler, potetmel og bakepulver og vend det i eggedosisen.Fyll røren i godt smurt form med bakepapir i bunnen.Stek kaken nederst i ovnen på 175°C i ca. 40 minutter.Avkjøl kaken på rist.Rør melis med appelsinsaft og smør glasuren over den avkjølte kaken. Drysseventuelt  litt revet appelsinskall over glasuren før den stivner