Glutenfrie muslibarer

Glutenfrie muslibarer

Et kjapt mellommåltid som fungerer like bra på kontoret som på tur er noe mange som reagerer på gluten savner. Hvorfor ikke bake dine egne muslibarer?

Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
90 minutter

Ingredienser

200 g

Glutenfri havregryn

50 g

Hirsegryn

50 g

Bokhvetegryn

25 g

chiafrø

25 g

linfrø

100 g

Malte mandler

400 ml

Fullfett kokosmelk

2 dl

mandelmelk (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

Bland alt det tørre
Kok opp kokosmelk så den smelter, og rør inn honningen. Bland godt.
Hell væsken over det tørre og bland godt – det må røres skikkelig! Spe eventuelt med mandelmelk om nødvendig.
Ha bakepapir i en liten langpanne og trykk blandingen utover i forma for hånd.
Settes inn i forvarmet ovn. Stekes midt i ovnen på 140 grader i 60 minutter.
Avkjøles og deles i biter. Oppbevares tørt i boks.