Goro uten gluten og melk

Goro uten gluten og melk

Det beste med disse er at de er knallgode og kjevlefri.

Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
15 minutter
Kake

Ingredienser

  • 3 stk

    egg
  • 2 dl

    sukker
  • 180 g

    Melkefri margarin, smeltet
  • 2 dl

    Vegetabilsk fløte, stivpisket
  • 5 dl

    Lyst glutenfritt melk
  • 0.5 ts

    kardemomme
  • Slik gjør du det:

    Pisk eggedosis av sukker og egg. Rør inn smeltet margarin. Tilsett mel og kardemumme og pisk opp soyafløten til krem. Rør forsiktig inn kremen i røren.
    Ha en spiseskje i hvert kammer og stek. Røren bør kanskje røres opp litt underveis.
    Jeg bruker en flat stekespade, legger på rist, fyller i kammer og klipper så rent rundt kakene før de legges til avkjøling på rist.