Gresskarkake

Gresskarkake

Bruk gresskaret til å lage en saftig kake!

Oppskrift av: Frukt.no

Ingredienser

1.5 ss

bakepulver

1 ts

Malt kanel

1 ts

Malt ingefær

0.5 ts

Malt muskat

0.5 ts

Malt nellik

1 dl

Grovhakkede gresskarkjerner

4 stk

egg

2 ss

Lake fra syltet ingefær

1 ss

Hakket syltet ingefær

5 dl

Revet gresskar

Glasur:

1 dl

melis

2 ss

Lake fra syltet ingefær

Slik gjør du det:

Bland alt det tørre. Visp sammen olje, egg og ingefærlake og rør i det tørre. Rør inn hakket ingefær og gresskar.
Fyll røren i godt smurt form, ca. 24 cm i diameter, eller i en liten langpanne.
Stek kaken nederst i ovnen ved 180°C til den er gjennomstekt - ca. 45 minutter.Rør sammen kremost, melis og ingefærlake og smør det jevnt over kaken.
Pynt med geléfrukter eller mashmallows og/eller farget kakekrymmel.