Hvit sjokolademousse

Hvit sjokolademousse

Har du smakt hvit sjokolademousse? Nydelig...

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

  • 270 g

    hvit sjokolade
  • 5 dl

    kremfløte
  • 1 ts

    Vaniljeekstrakt
  • 4 ss

    melis
  • Slik gjør du det:

    Varm kremfløten. Så snart den begynner å koke tar du den av plata.
    Hell i hvit sjokolade, bruk sjokolade av god kvalitet.
    Hell i en teskje vaniljepaste eller vaniljeekstrakt.
    Rør godt i det helt til sjokoladen har smeltet i den varme kremfløten.
    Overfør blandingen til en bolle og sett den i kjøleskapet til dagen etter, eller i minst 8 timer.
    Når den har stått kaldt i minst 8 timer tar du fram håndmikseren. Tilsett melis og visp til det er fluffy og silkemykt.
    Resultatet er en silkemyk og deilig hvit sjokolademousse.