Egg, kokt
Foto: Petter Berg, HM Foto
Energiinnhold
Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.
Protein
12.4 g (54 %)
Fett
10.1 g (44 %)
Karbohydrat
0.3 g (1 %)
Alle næringsstoffer
Vann
75 g
Kilojoule
590 kJ
Kilokalorier
142 kcal
Protein
12.4 g
Fett
10.1 g
Mettet
2.9 g
Enumettet
4.2 g
Flerumettet
1.3 g
Kolesterol
420 mg
Karbohydrat
0.3 g
Stivelse
0 g
Mono+Disakk
0.3 g
Sukker
0 g
Kostfiber
0 g
Alkohol
0 g
Retinol
215 µg
Beta-karoten
0 µg
Vitamin A
215 RAE
Vitamin D
3.8 µg
Vitamin E
5.3 alfa-TE
Tiamin
0.15 mg
Riboflavin
0.52 mg
Niacin
0 mg
Vitamin B6
0.12 mg
Folat
69 µg
Vitamin B12
2.3 µg
Vitamin C
0 mg
Kalsium
57 mg
Jern
2.2 mg
Natrium
132 mg
Kalium
120 mg
Magnesium
12 mg
Sink
1.4 mg
Selen
19 µg
Kobber
0.06 mg
Fosfor
242 mg