Egg, kokt

Egg, kokt

Foto: Petter Berg, HM Foto

Viktige næringsstoffer

Protein

12.4 g (54 %)

Fett

10.1 g (44 %)

Karbohydrat

0.3 g (1 %)

Alle næringsstoffer

Vann

75 g

Kilojoule

590 kJ

Kilokalorier

142 kcal

Protein

12.4 g

Fett

10.1 g

Mettet

2.9 g

Enumettet

4.2 g

Flerumettet

1.3 g

Kolesterol

420 mg

Karbohydrat

0.3 g

Stivelse

0 g

Mono+Disakk

0.3 g

Sukker

0 g

Kostfiber

0 g

Alkohol

0 g

Retinol

215 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

215 RAE

Vitamin D

3.8 µg

Vitamin E

5.3 alfa-TE

Tiamin

0.15 mg

Riboflavin

0.52 mg

Niacin

0 mg

Vitamin B6

0.12 mg

Folat

69 µg

Vitamin B12

2.3 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

57 mg

Jern

2.2 mg

Natrium

132 mg

Kalium

120 mg

Magnesium

12 mg

Sink

1.4 mg

Selen

19 µg

Kobber

0.06 mg

Fosfor

242 mg

Vi har 4 oppskrifter med Egg, kokt