Havreflarn
FOTO: Julebakst og lefser, Norsk cøliakiforening
Energiinnhold
Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.
Protein
11.1 g (13 %)
Fett
6.4 g (7 %)
Karbohydrat
63 g (78 %)
Alle næringsstoffer
Vann
4 g
Kilojoule
1577 kJ
Kilokalorier
374 kcal
Protein
11.1 g
Fett
6.4 g
Mettet
1 g
Trans
0 g
Enumettet
2.4 g
Flerumettet
2.6 g
Kolesterol
0 mg
Karbohydrat
63 g
Stivelse
52 g
Mono+Disakk
11 g
Sukker
10 g
Kostfiber
10 g
Alkohol
0 g
Retinol
0 µg
Beta-karoten
0 µg
Vitamin A
0 RAE
Vitamin D
0 µg
Vitamin E
0.6 alfa-TE
Tiamin
0.2 mg
Riboflavin
0.15 mg
Niacin
3.6 mg
Vitamin B6
0.26 mg
Folat
31 µg
Vitamin B12
0 µg
Vitamin C
0 mg
Kalsium
53 mg
Jern
4.1 mg
Natrium
1040 mg
Kalium
405 mg
Magnesium
122 mg
Sink
2.4 mg
Selen
3 µg
Kobber
0.4 mg
Fosfor
555 mg