Havreflarn

Havreflarn

FOTO: Julebakst og lefser, Norsk cøliakiforening

Viktige næringsstoffer

Protein

11.1 g (13 %)

Fett

6.4 g (7 %)

Karbohydrat

63 g (78 %)

Alle næringsstoffer

Vann

4 g

Kilojoule

1577 kJ

Kilokalorier

374 kcal

Protein

11.1 g

Fett

6.4 g

Mettet

1 g

Trans

0 g

Enumettet

2.4 g

Flerumettet

2.6 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

63 g

Stivelse

52 g

Mono+Disakk

11 g

Sukker

10 g

Kostfiber

10 g

Alkohol

0 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

0 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0.6 alfa-TE

Tiamin

0.2 mg

Riboflavin

0.15 mg

Niacin

3.6 mg

Vitamin B6

0.26 mg

Folat

31 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

53 mg

Jern

4.1 mg

Natrium

1040 mg

Kalium

405 mg

Magnesium

122 mg

Sink

2.4 mg

Selen

3 µg

Kobber

0.4 mg

Fosfor

555 mg

Vi har 1 oppskrifter med Havreflarn