Iskald karamellfrappe

Iskald karamellfrappe

En smakfull lekkerbisken du blir avhengig av.

Kristiane Suzanne Vilslund
30 minutter
Drikke

Ingredienser

5 porsjoner

  • 20 stk

    isbiter
  • 2 dl

    melk
  • 1.5 dl

    kaffe
  • 3 ss

    sukker
  • 1 dæsj

    karamellsaus
  • 2 dl

    kremfløte
  • Slik gjør du det:

    Sett glassene i kjøleskapet og kok opp en kopp kaffe, ca 2 ts pulverkaffe.
    La kaffen stå til den er helt avkjølt.
    Ha isbiter, melk, sukker og kald kaffe i en blender. Kjør til en isete konsistens.
    Tilsett så mye karamellsaus du ønsker. Bland godt sammen.
    Fyll innsiden og bunnen av glassene med litt karamellsaus.
    Ha frappen i glassene og pynt med stivpisket krem og karamellsaus.