Julens krydderruter
Nydelig langpannekake til jul med kanel og sjokoladeglasur!
Oppskrift av: Camilla Agerup
Ingredienser
Slik gjør du det:
Smelt smøret. Ha alt det tørre i en arbeidsbolle og bland godt sammen før kefir og smeltet smør tilsettes. Rør til en glatt og klumpfri røre.
Hell røren over i en stor langpanne dekket med bakepapir og stek på nederste rille i 30-40 minutter. Sjekk om den er gjennomstekt ved å stikke en tynn pinne ned i kaken. Kommer pinnen tørr ut, er kaken ferdig stekt.
Smelt smøret i en kjele. Rør inn melis, kakao og vaniljesukker godt slik at det ikke blir klumper. Tilsett nok kaffe til at glasuren blir passe glatt. Hell glasuren gjennom en sil og opp på den varme kaken. Fordel glasuren jevnt utover og sett kaken til avkjøling.
Skjær opp i passe stykker og server. Pynt gjerne med hele pekannøtter eller valnøtter om du har.