Kålruletter med grønnsakfyll og persille- og sitronsaus

Kålruletter med grønnsakfyll og persille- og sitronsaus

Oppskrift av: Aase Strømstad

Slik gjør du det:

Forvell kålbladene i lettsaltet vann så de blir myke. Legg dem ut på et håndkle så de renner godt av. Skjær aubergine, squash og paprika i små terninger. Grovhakk sopp og løk. Fres alt i olje så det blir mykt. Rør inn ris og smak til med salt og pepper. Fordel fyllet på kålbladene, pakk dem sammen og surr dem med bomullshyssing. Kok opp vann med buljongterning, legg kålrulettene i og la dem trekke under lokk i ca. 30 minutter. Smelt smøret, rør inn melet og spe med kokekraft fra kålrulettene samen med fløte. La sausen koke i minst 5 minutter, smak den til med salt, pepper og sitronsaft og rør inn persille. Server kålrulettene med sausen og kokte poteter.

Kanskje disse også frister?