Klassiske fleskepannekaker

Klassiske fleskepannekaker

Fleskepannekaker på gammeldags måte.

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Lag pannekakerøre av hvetemel, melk, egg, smeltet smør og salt og la den svelle i ca 30 min. Skjærflesket/baconet i terninger/strimler og stek det gyllent og sett tilside. Stek fleskepannekakene i en liten stekepanne. Ha litt av flesket, litt av fettet fra flesket og litt gressløk/vårløk i stekepannen, tilsett røre og stek pannekaken gyllen ved middels varme. Snu og stek på andre siden. Fortsett å steke fleskepannekaker på samme måte. Legg fleskepannekakene oppå hverandre og del i kakestykker eller server en og en fleskepannekake. Server med råkost av rå revne gulrøtter og ev eple.