Knekkebrød med julesmak

Knekkebrød med julesmak

Denne oppskriften holder til ca. ett og et halvt stekebrett.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

  • 1.5 dl

    Store havregryn
  • 1.5 dl

    sammalt hvete, grov
  • 1 dl

    solsikkefrø
  • 1 dl

    linfrø
  • 1 dl

    sesamfrø
  • 0.25 ts

    ingefær
  • 0.25 ts

    kanel
  • 3 ss

    tranebær
  • Litt salt
  • 3 dl

    vann
  • Slik gjør du det:

    Bland alt det tørre godt og tilsett vannet.
    Smør det ut på et bakepapirkledd stekebrett og del opp i passe størrelse med en pizzakniv.
    Knekkebrødene stekes på 160 grader i ca. 70 min.
    Avkjøl på rist.
    Oppbevares i en tett boks.