Kokosmakroner med sjokolade

Kokosmakroner med sjokolade

Kokosmakroner er digg hele året. Spesielt med sjokolade på...

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

  • 200 g

    kokosmasse
  • 115 g

    sukker
  • 3 stk

    Eggehviter
  • 1.5 ts

    salt
  • 1 ts

    Vanilla bean paste
  • Slik gjør du det:

    Hell alle ingrediensene i en stor bolle, og sett deretter bollen over en kjele med kokende vann
    Visp i blandingen til røren er 75 °C. Løft av bollen, tørk undersiden og dekk den med plastfolie
    Sett bollen i kjøleskapet til dagen etter
    Forvarm ovnen til 190 °C og dekk en stekeplate med bakepapir
    Bruk en middels stor iskremskje og lag runde kuler av deigen, som nå er litt fastere
    Sett dem utover stekebrettet
    Stek disse småkakene i 15–20 minutter
    Jeg liker mine kokosmakroner litt ekstra godt stekt, men prøv deg fram til hva du liker best
    Dryss over litt smeltet sjokolade.