Kvikklunsjkake

Kvikklunsjkake

Klassisk langpannekake med sjokoladesmak

Oppskrift av: Elin Vatnar Nilsen
60 minutter
Bakverk

Ingredienser

8 porsjoner

  • 4 stk

    egg
  • 4 dl

    sukker
  • 2 dl

    melk
  • 5.5 dl

    hvetemel
  • 300 g

    smør, smeltet
  • 4 ts

    bakepulver
  • 4 ts

    vaniljesukker
  • 4 ss

    kakao
  • Glasur

  • 3 ss

    smør
  • 4 ss

    kaffe
  • 200 g

    melis
  • 2 ss

    kakao
  • Slik gjør du det:

    Kake

    1. Pisk egg og sukker til eggedosis
    2. Sikt det tørre sammen og tilsett vekselvis med smeltet smør
    3. Rør inn melken til slutt.
    4. Stekes i langpanne (42x29 cm) på 180 grader 25-30 minutter.
    Glasur:Alle ingrediensene røres sammen til en glatt glasur.