Kylling i kokosmelk

Kylling i kokosmelk

En smaksopplevelse uten like

Kristiane Suzanne Vilslund
30 minutter
Hovedrett

Ingredienser

2 porsjoner

  • 1 stk

    finhakket løk
  • 1 fedd

    hvitløk
  • 1.5 ts

    karri
  • 400 g

    Strimlet kyllingkjøtt
  • 1 klype

    salt og pepper
  • 0.5 dl

    Utblandet hønsebuljong
  • 1 bokser

    kokosmelk
  • 0.5 ts

    gurkemeie
  • 0.5 ts

    cayennepepper
  • 1 dæsj

    soyasaus
  • 2 porsjon

    ris
  • 1 pk

    Wokkede grønsaker
  • 1 ss

    koriander, frisk, hakket
  • Slik gjør du det:

    Kok risen som anvist på pakken.
    Kutt opp løk og hvitløk sammen med karri. Fres dette i en panne med olje eller smør.
    Tilsett kyllingkjøttet og krydre dette med salt og pepper.
    Ha i kokkosmelk, buljong og gurkemeie. La dette koke i noen minutter før du tilsetter grønnsakene du har valgt.
    Server