Lavkarbomuffins
Denne oppskriften kan fungere både som et lite mellommåltid og en kake. Det kommer an på hva du velger å fylle dem med.
Oppskrift av: Redaksjonen
Ingredienser
1 bokser
Kokosmelk (bruk kun det tykkeste fettlaget og la melken være igjen)50 g
Kokosmel, kjøpes i helsekostbutikk50 g
smør, smeltet3 stk
egg30 g
proteinmel (kjøpes i helsekostbutikk. Bakemiks kan også brukes)1 ts
natron2 ts
fiberhuskSukrin
Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Smelt smøret og bland i egg og kokosmelk.
Ha i alt det tørre og bland godt, la stå i 10 min.
Ha det over i muffinsformer.
Stekes på nederste rille på 180 grader i ca. 20 min.
Fyll muffinsformene ganske fulle, ellers blir det lett litt for flate kaker.
Dersom du skal bruke muffinsene som et lite mellommåltid, kan du dele dem i to og legge på pålegg og meierismør.
Som kake: Del i to med litt eggekrem, kanel og eventuelt syltetøy på.