Mini cream cakes

Mini cream cakes

Lag disse søte, små kakene. Kjempeenkel å lage, og utrolig gode!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

225 g

hvetemel

230 g

sukker

3.5 dl

kremfløte

3 stk

Store egg

Melis til pynt

Rosa glasur:

Flytende glucose

Noen dråper rosa pastafarge

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 190 ˚C.
Ha sukker, kremfløte og frøene fra vaniljestangen i en mikserbolle. Miks det fluffy, ca. 3 minutter.
Tilsett egg og miks til alt er godt blandet, ca. 30 sekunder.
Sikt hvetemel godt sammen med maisenna og bakepulver.
Gjerne sikt det to ganger for best mulig resultat.
Sikt melblandingen i røren.
Spray en bundtform, drys den så med litt mel, eller bruk envanlig rund form med matfett og sikt litt mel i den. Fordel røren i formen.
Sett det hele i ovnen ved 190 ˚C i ca. 30 minutter.
Rosa glasur:Pynt eventuelt med ferske jordbær og pisket kremfløte, eller glasur som du lager etter mengde du ønsker. Jeg varmer glasuren i cirka 30 sek i mikro.