Mini cream cakes
Lag disse søte, små kakene. Kjempeenkel å lage, og utrolig gode!
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
225 g
hvetemel15 g
maisenna2 ts
bakepulver230 g
sukker3.5 dl
kremfløte3 stk
Store eggMelis til pynt
Rosa glasur:
Flytende glucose
Noen dråper rosa pastafarge
Slik gjør du det:
Forvarm stekeovnen til 190 ˚C.
Ha sukker, kremfløte og frøene fra vaniljestangen i en mikserbolle. Miks det fluffy, ca. 3 minutter.
Tilsett egg og miks til alt er godt blandet, ca. 30 sekunder.
Sikt hvetemel godt sammen med maisenna og bakepulver.
Gjerne sikt det to ganger for best mulig resultat.
Sikt melblandingen i røren.
Spray en bundtform, drys den så med litt mel, eller bruk envanlig rund form med matfett og sikt litt mel i den. Fordel røren i formen.
Sett det hele i ovnen ved 190 ˚C i ca. 30 minutter.
Rosa glasur:Pynt eventuelt med ferske jordbær og pisket kremfløte, eller glasur som du lager etter mengde du ønsker. Jeg varmer glasuren i cirka 30 sek i mikro.