Mini prinsessekake

Mini prinsessekake

En søt, liten marsipankake med kremfyll, friske frukter og bær.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

1 porsjon

Bringebær, jordbær, banan etc.

1 stk

Mørk sjokolade, hakket

1 ss

Melis til pynt (siktet)

1 stk

Marsipanrose

1 porsjon

Luftig vaniljekrem, oppskrift i fremgangsmåte

1 stk

Sukkerbrød, oppskrift i fremgangsmåte

Slik gjør du det:

Lag sukkerbrødet i en langpanne, du finner oppskriftenher.
Avkjøl kaken helt.
Hvelv kaken ut på silikonmatte og fjern bakepapiret.
Bruk en skarp kniv og fjern det eventuelle brune på toppen.
Lag luftig vaniljekrem, du finner oppskriftenher.
Bruk en medium stor, rund kakeform(de du bruker til pepperkaker f.eks) og lag cirka 12 sirkler ut av kakebunnen.
Ha på bringebærsyltetøyet og noen av de friske bringebærene eller annen frukt, og evt. sjokolade.
Smørvaniljekremen over det, legg på den andre bunnen, og press bunnen litt ned.
Smør all kremen utover. Pass på at du dekker sidene også.
Bruk en spatula(kakekniv) og form toppen til en fin kuppel. Se gjerne video for tips.
Sett alle kakene i kjøleskapet noen timer.
Kjevle utmarsipanen, og skjær den rund slik at den dekker kaken. Jeg bruker en tallerken til dette.
Brukhendene og legg på marsipanlokket, dekk kaken og klem forsiktig på marsipanen.
Bruk en kakeutstikker som er like stor som selve kaken, press den over kaken, og skjær av restene rundt kanten.Her kan du bruke en skarp kniv om det er lettere.
Lag en rose, du finner fremgangsmåteher, eller se video.
Fest rosen ved å ha litt vann på under, og fest den på kaken.Sikt over litt melis.