Mokkarulade
Lag en deilig rullekake med smak av sjokolade og kaffe. Rullekaken er fylt med en himmelsk god sjokoladekrem!
Oppskrift av: Camilla Agerup
Ingredienser
3 stk
egg1.5 dl
sukker2 ts
bakepulver1 dl
hvetemel2 ss
kakao2 ss
kaffe, kald og sterkFyll
200 g
kremost naturell1 dl
kremfløte3 ss
Kaffe, kald2 ts
vaniljesukker3 ss
melis2 ss
kakaoPynt
2 ss
kakao1 ss
sukkerSlik gjør du det:
Visp egg og sukker til eggedosis. Vend inn mel, kakao og bakepulver. Rør i kald kaffe og hell røren en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200 grader i 8-10 min.
Legg et bakepapir eller glasshånkle på kjøkkenbenken og dryss over rikelig med kakao og sukker. Hvelv kaken over på bakepapiret, fjern forsiktig papiret og la kaken avkjøles med langpannen over.
Visp sammen kremost, fløte, vaniljesukker, kaffe, kakao og melis til en smidig krem. Fordel kremen over kaken og rull sammen fra langsiden. Legg kaken på et egnet fat og sikt over mer kakao.
Oppbevar kaken kaldt til den skal serveres.