Muffins med solo og melkesjokolade

Muffins med solo og melkesjokolade

Solobrus gir herlig, mild appelsinsmak i disse muffinsene! Kjempegodt med sjokoladebiter i muffinsene også. Dette er muffins som er superpopulære hos barn!

Oppskrift av: Kristine Ilstad

Ingredienser

100 g

smør

2 dl

sukker

3 stk

egg

1.5 dl

solo

Slik gjør du det:

Pisk mykt smør og sukker til luftig smørkrem. Tilsett ett egg om gangen under pisking.
Sikt i det tørre vekselsvis med appelsinbrusen. Bland deigen lett sammen (rør så lite som mulig). Vend i hakket sjokolade til slutt.
Settpapirformer i muffinsbrett og fyll formene 3/4 fulle. Det skal bli ca. 12 muffins.
Stek muffinsene midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min, til muffinsener gylne og gjennomstekte.