Muffins med solo og melkesjokolade
Solobrus gir herlig, mild appelsinsmak i disse muffinsene! Kjempegodt med sjokoladebiter i muffinsene også. Dette er muffins som er superpopulære hos barn!
Oppskrift av: Kristine Ilstad
Ingredienser
100 g
smør2 dl
sukker3 stk
egg4 dl
hvetemel2 ts
bakepulver1 stk
vaniljesukker1.5 dl
solo100 g
melkesjokoladeSlik gjør du det:
Pisk mykt smør og sukker til luftig smørkrem. Tilsett ett egg om gangen under pisking.
Sikt i det tørre vekselsvis med appelsinbrusen. Bland deigen lett sammen (rør så lite som mulig). Vend i hakket sjokolade til slutt.
Settpapirformer i muffinsbrett og fyll formene 3/4 fulle. Det skal bli ca. 12 muffins.
Stek muffinsene midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min, til muffinsener gylne og gjennomstekte.