Myk gulrotkake

Myk gulrotkake

Denne oppskriften passer til en langpanne på 30 x 20 cm.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

6 stk

egg

3.5 dl

sukker

4 ts

Malt kanel

3 ts

natron

0.5 ts

salt

1.5 dl

olje

6 dl

Gulrøtter, revet

Ostekrem:

200 g

melis

1 stk

Gulrot til pynt

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til stiv eggedosis.
Bland mel, kanel, natron, salt og vaniljesukker. Tilsett det tørre i eggedosisen vekselvis med oljen. Rør forsiktig inn gulrøtter.
Hell røren over i en bakepapirkledd langpanne og stek på nederste rille i ovnen ved 180 C i ca. 30 min.
Avkjøles på rist.
Rør sammen kremost, melis og vaniljesukker til det har smørbar konsistens.
Bre ostekremen over kaken og pynt med gulrotstrimler.