Oreo Cheesecake Cookies

Oreo Cheesecake Cookies

Dette er en blanding mellom ostekake og kjeks, bestående av favoritten Oreo!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

  • 120 g

    smør
  • 130 g

    kremost naturell
  • 225 g

    sukker
  • 180 g

    mel
  • 135 g

    Mørke sjokoladeknapper
  • 1 pk

    Oreokjeks
  • Eventuelt ekstra sjokolade for å ringle over kjeksene etter steking.
  • Slik gjør du det:

    Sett frem det du trenger.
    Sett ovnen på 190 C. Du trenger kremost naturell (det er bra om du har den liggende i romtemperatur en time før du begynner).
    Ha smør og kremosten i en bolle og miks det fluffy.
    I mellomtiden finmales Oreo-kjeksene. Jeg bruker blender til dette, men du kan like fint leggekjeksene i en pose og banke litt på posen.
    Jeg fjerner kremen som er i midten på kjeksene, men vil du ikke kaste den så kan du tilsette den i røra også.
    Sett også frem sjokoladeknapper eller hakketsjokolade.
    Når smør, kremost og sukker er helt fluffy, tilsett så mel, 3 ss knuste Oreo-kjeks og sjokoladeknappene.
    Bland det godt sammen med hjelp av en slikkepott.
    Bruk en iskremskje (medium str.) slik at du får like store kjeks, eller beregn ca. 1 ss røre per kjeks.
    Rull bollene gjennom de knuste Oreo-kjeksene slik at de blir helt dekket.
    Legg dem på en bakepepirkledd stekeplate, gjerne med litt avstand fra hverandre.
    Stek dem på 190 C i cirka 12 -15 minutter.
    Ringle eventuelt smeltet mørk sjokolade og jordbærsjokoladeover.
    Håper dere ble fristet!