Ostekake med bringebær
Denne kaken er ganske klassisk, men inneholder noen ekstra godbiter som bringebær og sjokolade.
Oppskrift av: Camilla Agerup
Ingredienser
Bunn:
200 g
Malte mandler175 g
sukker4 stk
EggehviterFyll:
2 pk
bringebærgelé3 dl
fløte2 ss
sukker300 g
bringebær200 g
kremost naturellPynt:
Friske bringebær
Slik gjør du det:
Mal mandlene. Visp eggehviter og sukker stivt. Vend inn mandlene og hell røren i en smurtspringform, 24 cm i diameter med bakepapir i bunnen.
Stek bunnen ved 170° i ca. 25 min. Avkjøl bunnen i formen.
Lag geleen som anvist på pakken, men med halv vannmengde. La geleen bli nesten stiv før den anvendes.
Visp krem med sukker og tilsett gelé. Tilsett lett knuste bringebær og romtemperert kremost. Bland alt godt sammen og fordel det påkakebunnen.
La kaken stå kaldt i tre timer.
Pynt kaken med masse friske bær, revet sjokolade og spiselige blomster om du har.