Ostekake med bringebær

Ostekake med bringebær

Denne kaken er ganske klassisk, men inneholder noen ekstra godbiter som bringebær og sjokolade.

Oppskrift av: Camilla Agerup

Ingredienser

Bunn:

200 g

Malte mandler

175 g

sukker

4 stk

Eggehviter

Fyll:

3 dl

fløte

2 ss

sukker

Pynt:

Friske bringebær

Slik gjør du det:

Mal mand­le­ne. Visp eg­ge­hvi­ter og suk­ker stivt. Vend inn mand­le­ne og hell rø­ren i en smurtspring­form, 24 cm i dia­me­ter med ba­ke­pa­pir i bun­nen.  
Stek bun­nen ved 170° i ca. 25 min. Av­kjøl bun­nen i for­men.
Lag ge­le­en som an­vist på pak­ken, men med halv vann­meng­de. La ge­le­en bli nes­ten stiv før den an­ven­des.
Visp krem med suk­ker og til­sett gelé. Til­sett lett knus­te brin­ge­bær og rom­tem­pe­rert krem­ost. Bland alt godt sammen og for­del det påka­ke­bun­nen. 
La ka­ken stå kaldt i tre ti­mer.
Pynt ka­ken med mas­se fris­ke bær, re­vet sjo­ko­la­de og spi­se­li­ge bloms­ter om du har.