Slik gjør du det:
Knus kjeksen i en hurtigmikser og bland inn kanel og smeltet smør. Legg bakepapir i bunnen av kakeformen. Trykk kjeksblandingen jevnt ut i bunnen av formen (springform 22 cm i diameter). Stek i ovnen ved 170° i ca. 15 min.
Rør osten glatt og visp inn sukker litt etter litt, bruk en visper. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Rør inn eggene ett og ett til en fin og glatt tykk røre.
Hell ostemassen over bunnen og stek kaken ved 150° i ca. 45 min til ostemassen er fast.
Visp sammen rømme, sukker og revet sitronskall. Hell blandingen forsiktig over kaken og stek videre i ca. 5 min.
Sett kaken kjølig i minst 4 timer eller til dagen etter.
TIPS! Erstatt kjeksene med glutenfrie kjeks.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.