Ostekakeis
Rask og supergod ostekakeis, som passer fint å ha på lur i fryseren!
Oppskrift av: Anita Bakker
Ingredienser
Bunn
200 g
kjeks (havrekjeks eller Digestivekjeks)100 g
smørFyll
300 g
Marshmallows2 dl
melk400 g
kremost1 ss
vaniljesukker2 dl
kremfløte250 g
bringebær, frosneSlik gjør du det:
Knus kjeksen i en hurtigmikser og bland inn smeltet smør. Ha kjeksblandingen i en paiform og klem den godt sammen til en jevn kakebunn. Bruk en form som er 22 cm i diameter eller 8 porsjonsformer.
Smelt marshmallows i melk på svak varme i en kjele. Rør av og til så det ikke setter seg fast i bunnen eller blir brent. Avkjøl.
Visp sammen kremost og vaniljesukker til jevn og fin røre. Vend inn avkjølt marshallows. Visp fløte til krem og bland den piskede kremen med ostekremen.
Fordel tinte bringebær over kjeksbunnen, legg på ostekremen og sett i fryseren natten over.