Pan-Bagnat

Pan-Bagnat

Dette er den kuleste og smarteste sandwhichen du lager til pikniken.

Christopher Sjuve

Ingredienser

4 porsjoner

1 stk

loff

4 skiver

spekeskinke

0.5 stk

squash

4 stk

syltede paprika

Slik gjør du det:

Begynne med å skjære squash i skiver. Grill eller stek skivene.
Skjær av toppen av loffen. Ta ut mesteparten av innmaten.
Smør innsiden med tapenade.
Legg i spekeskinke, den korte enden nederst i brøde, og så lar du den henge over kanten (slik at du kan lukke til slutt).
Legg et lag med syltet paprika.
Skjær mozzarella i skiver og legg et lag med osten.
Legg på et lag med mynte og persille.
Legg på squashen på samme måte.
Ha så et lag med urtene, mer squash og til slutt et nytt lag med mozzarella.
Dekk med skinken. Legg på toppen av loffen.
Ta den med som den er, eller skjær den opp før du drar på piknik.