Pastell popcornblanding

Pastell popcornblanding

Slik pimper du popcornet til å se like bra ut som det smaker.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

Popcorn med mørk sjokolade

  • 2 pose

    Ferdigpoppet popcorn
  • 200 g

    Overtrekksjokolade eller kokesjokolade
  • Popcorn med hvit sjokolade og minimarshmallows

  • 2 pose

    Ferdigpoppet popcorn
  • 250 g

    hvit sjokolade
  • 1 pose

    Fargerike marshmallows
  • Slik gjør du det:

    Fremgangsmåte med mørk sjokolade
    Smelt sjokoladen og dryss det over popcornet. Bland det godt og la det tørke litt.
    Det går raskt med overtrekkssjokolade, og den holder seg dessuten godt på overflateni flere dager.
    Oppbevares i en lufttett boks.
    Fremgangsmåte med hvit sjokolade
    Fordel ferdig poppet popcorn sammen med minimarshmallows utover et brett.
    Ha smeltet hvit sjokolade over popcornet og bland det godt.
    La sjokoladen bli hard før du har popcornet over i en lufttett boks frem til servering.