Pastell popcornblanding
Slik pimper du popcornet til å se like bra ut som det smaker.
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
Popcorn med mørk sjokolade
2 pose
Ferdigpoppet popcorn200 g
Overtrekksjokolade eller kokesjokoladePopcorn med hvit sjokolade og minimarshmallows
2 pose
Ferdigpoppet popcorn250 g
hvit sjokolade1 pose
Fargerike marshmallowsSlik gjør du det:
Fremgangsmåte med mørk sjokolade
Smelt sjokoladen og dryss det over popcornet. Bland det godt og la det tørke litt.
Det går raskt med overtrekkssjokolade, og den holder seg dessuten godt på overflateni flere dager.
Oppbevares i en lufttett boks.
Fremgangsmåte med hvit sjokolade
Fordel ferdig poppet popcorn sammen med minimarshmallows utover et brett.
Ha smeltet hvit sjokolade over popcornet og bland det godt.
La sjokoladen bli hard før du har popcornet over i en lufttett boks frem til servering.