Pizza på tykke tortillalefser med kjapp pizzasaus

Pizza på tykke tortillalefser med kjapp pizzasaus

Christopher Sjuve
20 minutter
Pizza

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Sett ste­ke­ov­nen på så sterk var­me som mu­lig.
Rør sam­men to­mat­pu­re­en og van­net i en bol­le. Spe med oli­ven­ol­jen i en tynn strå­le mens du rø­rer hele ti­den. Sprek­ker sau­sen, til­set­ter du litt mer to­mat­pu­ré og rø­rer litt til. Bland inn ore­ga­no, salt og pep­per.
For­del tor­til­la­lef­se­ne på to ba­ke­pa­pir­kled­de ste­ke­brett og smør ut­over to­mat­sau­sen. Dryss over os­ten og legg på pøl­se, skin­ke, to­mat el­ler an­net godt som du har i kjø­le­ska­pet og som eg­ner seg på en piz­za.
Stek to og to piz­za­er i 4–8 mi­nut­ter – av­hen­gig av hvor varm ste­ke­ov­nen din er.