Pizza på tykke tortillalefser med kjapp pizzasaus
Christopher Sjuve
20 minutter
PizzaIngredienser
4 porsjoner
4 ss
tomatpuré3 ss
vann2 ss
olivenolje0.5 ts
oregano tørket4 stk
tortillalefse2 dl
ost, revet2 stk
tomaterSlik gjør du det:
Sett stekeovnen på så sterk varme som mulig.
Rør sammen tomatpureen og vannet i en bolle. Spe med olivenoljen i en tynn stråle mens du rører hele tiden. Sprekker sausen, tilsetter du litt mer tomatpuré og rører litt til. Bland inn oregano, salt og pepper.
Fordel tortillalefsene på to bakepapirkledde stekebrett og smør utover tomatsausen. Dryss over osten og legg på pølse, skinke, tomat eller annet godt som du har i kjøleskapet og som egner seg på en pizza.
Stek to og to pizzaer i 4–8 minutter – avhengig av hvor varm stekeovnen din er.