Popcorn- og marshmallowkake

Popcorn- og marshmallowkake

Christopher Sjuve

Ingredienser

3 ss

olje

5 ss

popcorn

1 klype

salt

8 dl

Rice krispie (eller riskjeks)

1 ss

smør

Slik gjør du det:

Smør en ildfast form, omtrent 30 x 15 cm. 
Pop popcorn i oljen. (Hvordan? Jo, varm opp olje i en kjele du har lokk til. Ha i popcorn, legg på lokket og vent til det begynner å poppe. Rist på kjelen innimellom så alle kornene får poppet seg).
Legg popcorn i en stor bolle.
Knus riskjeksene. Det skal være omtrent like mye popcorn som riskjeks. Bland popcorn og riskjeks i samme bolle.
Ha smør i kjelen du poppet popcorn i. Legg i marsmallows og la det smelte forsiktig. Rør underveis til den er helt smeltet og skinnende.
Vær kjapp: Bland smeltet marsmallows med popcornblandingen. Vend rund så godt du klarer.
Ha nå denne blandingen kjapt ned i den smurte formen. Klapp det ned i formen så godt det lar seg gjøre, slik at det blir så jevnt du klarer.
La det stå og kjøle seg i en times tid. Løft det ut av formen. Skjær firkanter med en brødkniv.