Raske sjokoladecookies

Raske sjokoladecookies

Dårlig tid? Disse sjokoladecookiesene lager du på fem minutter!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

225 g

Usaltet smør

120 g

sukker

280 g

lyst brunt sukker

2 stk

egg

3 ts

Vaniljeekstrakt

320 g

mel

3 ts

salt

1 ts

natron

300 g

Sjokoladeknapper

Slik gjør du det:

Hell smør, sukker, brunt sukker, eggene og vanilje i en mikserbolle. Miks dette fluffy.
Bland sammen de tørre ingrediensene: mel, bakepulver, natron og salt.
Hell melblandingen i røren, miks det videre i ett minutt slik at alt er godt blandet.
Tilsett sjokoladeknapper og bland det godt sammen.
Jeg bruker en medium iskremskje per kjeks, legg utover et bakepapirkleddstekebrett.
Sett det hele i en forvarmet oven på 180 grader, jeg liker å bruke varmluft når jeg baker disse kjeks.
Stekes i 10 minutter, ikke lengre.
Avkjøles helt.
Disse kjeksene kan du oppbevare i en kakeboks i minst 3 dager.