Raske sjokoladecookies

Raske sjokoladecookies

Dårlig tid? Disse sjokoladecookiesene lager du på fem minutter!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

  • 225 g

    Usaltet smør
  • 120 g

    sukker
  • 280 g

    lyst brunt sukker
  • 2 stk

    egg
  • 3 ts

    Vaniljeekstrakt
  • 320 g

    mel
  • 3 ts

    salt
  • 1 ts

    bakepulver
  • 1 ts

    natron
  • 300 g

    Sjokoladeknapper
  • Slik gjør du det:

    Hell smør, sukker, brunt sukker, eggene og vanilje i en mikserbolle. Miks dette fluffy.
    Bland sammen de tørre ingrediensene: mel, bakepulver, natron og salt.
    Hell melblandingen i røren, miks det videre i ett minutt slik at alt er godt blandet.
    Tilsett sjokoladeknapper og bland det godt sammen.
    Jeg bruker en medium iskremskje per kjeks, legg utover et bakepapirkleddstekebrett.
    Sett det hele i en forvarmet oven på 180 grader, jeg liker å bruke varmluft når jeg baker disse kjeks.
    Stekes i 10 minutter, ikke lengre.
    Avkjøles helt.
    Disse kjeksene kan du oppbevare i en kakeboks i minst 3 dager.