S'mores Cookies
Denne herlige oppskriften på kjeks med marengs og sjokolade må prøves!
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
Slik gjør du det:
Ha sukker, smør og honning i en mikserbolle og visp til det ikke lenger er klumper i smøret.
Sikt i mel (begge sorter), salt og kanel. Rør videre til melet er godt blandet inn.
Ta to ark bakepapir, legg deigen mellom dem og kjevle den flat.
Vil du ha kjeksene supertynne kan du dele deigen i to og bruke ytterligere to ark med bakepapir.
Legg deigen i kjøleskapet i 30–60 minutter, fremdeles mellom bakepapirarkene.
Sett stekeovnen på 180°C .
Ta deigen ut av kjøleskapet og trykk ut så mange kjeks du kan med en utstikker.
Legg dem på en bakepapirkledd bakeplate og strø over litt sukker.
Stek kjeksene i 10–12 minutter (ikke bruk varmluft).
Avkjøl kjeksene helt.
Lag marengsfrostingen - du finner oppskriftenher. Ha 1–2 ss på annenhver kjeks og bruk en crème brûlée-brenner og brenn toppen av marengsen littegrann.
Smelt sjokolade over et vannbad og ringle en spiseskje med sjokolade over marengsfrostingen.