Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnhold
Næringsinnhold
pr. porsjon
232.83 kcal
982.66 kJ
Fett 4.74 g (9 %)
Herav 2.08 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 10.59 g (21 %)
Herav sukkerarter 6.15 g (mono og disakkarider
Natrium
Ikke tilgjengelig
|
Stivelse
Ikke tilgjengelig
|
Beta-karoten
409.42 µg
|
Selen
Ikke tilgjengelig
|
Vitamin E
Ikke tilgjengelig
|
Fosfor
Ikke tilgjengelig
|
Niacin
Ikke tilgjengelig
|
Fett
4.74 g
|
Kobber
Ikke tilgjengelig
|
Kilojoule
982.66 kJ
|
Kostfiber
5.86 g
|
Kilokalorier
232.83 kcal
|
Jern
Ikke tilgjengelig
|
Sukker
0.04 g
|
Trans
Ikke tilgjengelig
|
Retinol
55.72 µg
|
Vitamin A
Ikke tilgjengelig
|
Enumettet
Ikke tilgjengelig
|
Protein
34.12 g
|
Flerumettet
Ikke tilgjengelig
|
Mono+Disakk
Ikke tilgjengelig
|
Sink
Ikke tilgjengelig
|
Vitamin C
29.36 mg
|
Vitamin B12
1.88 µg
|
Kolesterol
153.68 mg
|
Mettet
Ikke tilgjengelig
|
Magnesium
Ikke tilgjengelig
|
Kalium
Ikke tilgjengelig
|
Folat
Ikke tilgjengelig
|
Riboflavin
0.35 mg
|
Alkohol
0.00 g
|
Tiamin
0.37 mg
|
Vitamin B6
Ikke tilgjengelig
|
Vitamin D
2.70 µg
|
Kalsium
Ikke tilgjengelig
|
Vann
281.97 g
|
Karbohydrat
10.59 g
|
|
|
|
|
|
Slik gjør du det:
Kok opp vann, sitronsaft og skall, salt, maisenna og fiskebuljongterning. Legg i fisken og la den trekke i ca. 10 minutter. Legg ertene i kokekaret sammen med fisken de siste 5 minuttene. Ta fisken forsiktig opp og hold den varm. Visp sammen eggeplomme og fløte og visp dette inn i kokevannet. Varm sausen til den tykner, rør hele tiden. Smak til med salt om nødvendig. Server fisken i sausen med kokte poteter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.