
Sjokolademuffins med appelsinsmak
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
BakverkIngredienser
1 porsjon
250 g
smør, mykt450 g
melis6 stk
egg300 g
hvetemel2.5 ts
bakepulver2 stk
appelsin, saft og revet skall200 g
hakket mørksjokoladeSlik gjør du det:
1 porsjon = ca 22-24 stk Rør smør og melis lyst og hvitt. Rør inn ett og ett egg. Tilsett mel og bakepulver vekselvis med revet appelsinskall og saft. Hakket kokesjokolade vendes inn helt til slutt. Stek i doble papir-muffinsformer eller i muffinsbrett. Fyll ca 3/4 fulle. Stek på nederste rille ved 180 ºC i ca 20 min. Avkjøl litt for de tas ut av muffinsbrettet. Papirformene får sitte på. Smør over melis eller smeltet sjokolade og dryss med for eksempel kokos.