Sjokolademuffins med Smil
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
BakverkIngredienser
4 porsjoner
75 g
melkesjokolade75 g
smør, mykt125 g
sukker, gjerne brunt1 stk
egg150 g
hvetemel2 ts
bakepulver1.5 dl
lettrømme2 pk
Smilsjokolade30 g
valnøtterSlik gjør du det:
1 porsjon = ca 12-14 stk Smelt melkesjokoladen over et vannbad. Rør smør og sukker lyst og luftig. Tilsett egg, smeltet sjokolade, hvetemel, bakepulver og rømme. Skjær den ene rullen med Smil i småbiter og bland inn i røren eventuelt sammen med hakkede nøtter. Fyll muffinsformer halvfulle og stek på midterste rille i varm stekeovn 200 ºC i ca 15 min. Avkjøl lett og legg en Smil på toppen av hver muffins, dryss eventuelt over litt melis før servering.