Sjokolademuffins

Sjokolademuffins

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Bakverk

Ingredienser

1 porsjon

  • 100 g

    smør
  • 2 stk

    egg
  • 1.5 dl

    sukker
  • 4 dl

    hvetemel
  • 1.5 ts

    bakepulver
  • 3 ss

    kakao
  • 2 ts

    vaniljesukker
  • 1 dl

    melk
  • Slik gjør du det:

    Smelt smøret. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland sammen det tørre og tilsett i eggedosisen vekselvis med smeltet smør blandet med melk. Fyll i muffinsformer og stek på midterste rille i varm stekeovn ved 200 ºC i 12-15 min. Avkjøl på rist. Pynt med melisglasur. Tips: Lag muffinsdeig uten kakao. Tilsett halv kakaomengde i halve deigen og presset saft av sitron eller appelsin i den andre halvdelen av deigen.