Sjokoladerullekake
Christopher Sjuve
60 minutter
KakeIngredienser
4 stk
egg135 g
sukker4 ss
kakao80 g
hvetemel1 ss
potetmel1 ts
bakepulverFyll
5 dl
kremfløte1 bokser
aprikoseller fersken à ca 400gPynt
Slik gjør du det:
Langpanne, 30 x 40 cm I stekeovnen: 200 ° C, ca. 12 minutter Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i det tørre og bland forsiktig med en slikkepott. Dekk langpannen med bakepapir og bre røren jevnt utover. Stek kaken til den såvidt har stivnet. Hvelv den stekte kaken på sukret matpapir og la langpannen ligge over til kaken er avkjølt. Visp fløten til luftig krem. Sil laken av frukten og ta av to halve aprikoser til pynt. Del resten av frukten i biter og bland med kremen. Fyll kaken med fruktkremen. Rull kaken sammen fra langsiden. Pynt den med aprikoser og sjokolade. Sett kaken kaldt.