Sjokoladesnurrer
Disse saftige sjokoladesnurrene vil garantert falle i smak.
Oppskrift av: Anita Bakker
Ingredienser
Slik gjør du det:
Smuldre gjæren i en bakebolle. Smelt smøret. Bland melken i smøret og varm opp blandingen til den er lunken. Ha litt av smørmelken i bakebollen og løs opp gjæren.
Tilsett resten av smørmelken, lett sammenpisket egg og sukker. Bland godt og tilsett det meste av melet. Elt til en jevn deig og sett deigen til heving i ca. 40 min.
Kjevle ut deigen på lettmelet bakebord til en rektangulær leiv som er ca. 1. cm tykk. Smør sjokofyllet over leiven og rull sammen fra langsiden til en fast rull. Del rullen opp i va. 3 cm. tykke skiver og legg dem over på en bakepapirkledd stekeplate.
Etterhev bollene i 20 min.
Pensle med sammenpisket egg og stek bollene i ovnen ved 225 grader i 10 min. Avkjøles på rist.