Skog kebab

Skog kebab

En herlig og lettere kabab-variant du kan nyte både ute og inne. En herlig smakskombinasjon du sent vil glemme.

Kristiane Suzanne Vilslund

Ingredienser

2 porsjoner

  • 1 dæsj

    margarin
  • 200 g

    Lammekjøtt, strimlet
  • 100 g

    kantareller
  • 2 stk

    vårløk, finhakket
  • 1 klype

    salt
  • 1 klype

    pepper
  • 1 fedd

    hvitløk
  • 0.5 stk

    chili
  • 1 dl

    yoghurt naturell
  • 2 stk

    pitabrød
  • Slik gjør du det:

    Varm pitabrødene på svak varme et par minutter.
    Stek kjøttet i margarin med krydder, hvitløk og chili.
    Tilsett kantareller og stek videre et minutts tid.
    Vend i vårløken og server i pitabrød med et par skjeer yoghurt naturell.