Skogsbærbrownie uten melk og gluten
Kombinasjonen av friske varme bringebær og søt, men litt bitter sjokolade er uslåelig - denne kaka er et sikkerstikk. Også er den utrolig enkel å bake. Alt du trenger til bakingen er en kjele og en slikkepott!
Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
45 minutter
KakeIngredienser
150 g
Melange uten melk200 g
Mørk kokesjokolade uten melk3 stk
egg2 dl
sukker1 ss
vaniljesukker2 dl
Schär bread mix0.5 ts
bakepulver150 g
bær1 klype
maldonsaltSlik gjør du det:
Sett ovnen på 175 grader (varmluft).
Smelt margarinen i en kjele, ta kjelen av varmen og ha sjokoladen i småbiter over i den varme margarinen og rør rundt med en slikkepott. Tilsett ett og ett egg, rør nøye mellom hvert egg.
Tilsett sukker, vaniljesukker, bakepulver og salt, rør det godt inn før du sikter inn melblandingen.Bland det hele forsiktig, men godt med en slikkepott og ha det over i en smurt springform (24 cm) med bakepapir.
Ha over delvis tinte bær jevnt over hele kaken før du stryker over hele kaken med slikkepotten.
Stekes i cirka 30 minutter midt i ovnen, den skal være litt klissete!