Små maispannekaker
Disse søte små pannekakene er skikkelig enkle å lage og takknemlige å servere. Koriander, maisen og chilien gir dem en rund, men også ganske karakteristisk og yppig smak. De smaker godt alene eller kan dyppes i en sursøt chilisaus.
Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
60 minutter
Forretter og småretterIngredienser
Slik gjør du det:
Oppskriften gir cirka 20 pannekaker.
Skrell ingefæren og hvitløkfeddet og ha det i en food processor sammen med chilien og vårløken. Kjør knivene rundt til det hele er helt finhakket. Ha så i korianderen og hakk litt til.
Hell ut væsken fra maisen før du har den i food processoren sammen med resten av ingrediensene og kjører det hele sammen. La røren svelle i ca. 30 minutter. Varm en stekepanne og ha i olje. Bruk en spiseskje og lag små pannekaker i stekepanna. Stekes i ca. 2 minutter på hver side.