Smakfull Torskesuppe

Smakfull Torskesuppe

Veldig enkel å lage :)

Håvard Husrem
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

2 stk

Gulrøtter, hakket

2 bokser

Hermetiske tomater, grovhakket

3 stk

Basilikumblader

Slik gjør du det:

SUPPEN Kutt løk, stangselleri, og gulrøtter i biter. Finhakk chili og hvitløk. Ha litt olje i en kjele og ha i det hakkede og la det surre på medium varme i 15 minutter, Ikke la det bli brunt. Ha i hermetiske tomater og la det surre i 15 minutter, slik at grønnsakene blir møre. Ha i finhakket basilikum og fiskekraften, og la dette koke på medium varme i 15 minutter uten lokk. Rør av og til. Ha hele hærligheten over i en blender og kjør det til en fin suppe. Du kan også bruke en stavmikser.
FISKEN Kok opp en kjele med godt saltet vann. Ha i fiskestykkene. Nå vil det slutte å koke. Varm opp til kokepunktet og trekk kjelen av platen. La fisken trekke i 12 til 15 minutter. Anrett i dyp skål. Først suppen. Så legges fisken forsiktig på toppen. Ha over revet limeskall eller revet sitronskall. Pynt med friske urter. Vel bekomme!