Snickersrullekake uten melk og gluten
Denne kaka er så kjapp å lage at det egentlig er litt skummelt - jobber du kjapt kan du klare hele kaka på under tre kvarter. Farlig med andre ord!
Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
60 minutter
KakeIngredienser
Kakebunn
3 stk
egg1.5 dl
sukker0.75 dl
potetmel2 ss
kakao1 ts
bakepulverFyll
105 g
Smøremyk rapskokos*105 g
peanøttsmør3 dl
melis2 ss
Soya/ris/mandelmelkSlik gjør du det:
Sett ovnen på 220 grader og pisk egg og sukker til eggesosis. Sikt deretter inn det tørre og rør til deigen er klumpfri. Bre deigen utover en bakepapirkledd langpanne.
Stekes midt i ovnen på 220 grader i 5-6 minutter. Hvelv kaken over på sukkerstrødd håndle/tørkle eller bakepapir og dra forsiktig av bakepapiret og avkjøl kaka under langpanna.
Rør myk margarin og melis luftig, tilsett peanøttsmør og soyamelk. Hakk gjerne litt peanøtter og- eller sjokolade som tåles grovt og strø over.
*Smøremyk rapskokos er melkefri margarin som finnes i de fleste dagligvareforretninger. Bruk den margarinen du måtte ønske, men jeg anbefaler denne.