Sprø sjokolade- og kokosstenger
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
TilbehørIngredienser
40 g
smør1 dl
sukker1 ss
hvetemel0.5 ts
bakepulver1.5 dl
kokosmasse1 dl
hakket mørksjokolade1 stk
eggSlik gjør du det:
Oppskrift til ca 20. stenger Smelt smøret og tilsett sukker. Bland sammen mel, bakepulver, kokosmasse, hakket sjokolade og rør inn i smør- og sukkerblandingen sammen med egget. Sett deigen kaldt i kjøleskapet i ca. 30 min. Rull ca. 1 ts av deigen til en kule og trill så ut til en ca. 10 cm lang stang. Legg stengene på bakepapirkledt stekebrett og stek midt i varm stekeovn 175 ºC i 10-12 min. Legg bakepapiret med sjokolade- og kokosstengene på kjøkkenbenken og trykk hver av stengene sammen med en stekespade (slik at de får en fast konsistens). Avkjøl på rist. Dryss med litt melis før de serveres.