Stuing med kokosnøtt

Stuing med kokosnøtt

Clotilde serverer oss en liten herlighet med kokos.

Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

1.2 kg

gulrøtter

2 ss

olje

0.5 stk

løk

1 ts

salt

2.5 cm

ingefær

1 knivsodd

kanel

Slik gjør du det:

Del grønnsakene i biter, så store som munnfuller.
Varm opp oljen i en tykkbundet kjele med lokk. Ha i løk og salt. Stek i tre minutter under omrøring, til de blir myke.
Ha i revet ingefær, nellik og kanel. Kok videre i ett minutt.
Ha i grønnsakene og to tredjedeler av kokosmelken og en drøy desiliter vann. Rør om. Dekk med lokk og la det koke i omtrent 30 minutter. Rør om med jevne mellomrom til grønnsakene er møre.
Rør inn resten av kokosmelken. Kok i ett minutt eller to til. Ha over pepper og server med ris og evenutelt litt chutney.