Ujålete vaniljemuffins uten raffinert sukker

Ujålete vaniljemuffins uten raffinert sukker

Disse muffinsene er søte, myke og veldig, veldig gode. De er søtet med honning og smaker godt av vanilje.

Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
30 minutter

Ingredienser

1.5 dl

Fullfett kokosmelk (Änglamark, coop feks)

3 stk

egg

3 dl

lyst glutenfritt mel

1 dæsj

Malt vanilje, etter ønske

Slik gjør du det:

Bland kokosmelk og fiberhusk, la det svelle i 5-10 minutter.
Pisk egg og honning godt sammen.
Bland kokosmelk og eggeblandingen. Rør godt til klumpfri røre.
Bland i det tørre og ha over olje. Rør kjapt sammen til en helt klumpfri røre.
Sett ovnen på 225 grader. Fordel røren i muffinsformer, fyll dem 3/4 fulle.
Stekes i 10 minutter midt i ovnen. Avkjøl på rist.