Ujålete vaniljemuffins uten raffinert sukker
Disse muffinsene er søte, myke og veldig, veldig gode. De er søtet med honning og smaker godt av vanilje.
Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
30 minutter
Ingredienser
1.5 dl
Fullfett kokosmelk (Änglamark, coop feks)1 ts
fiberhusk3 stk
egg0.85 dl
honning, flytende3 dl
lyst glutenfritt mel1 ts
bakepulver1 dæsj
Malt vanilje, etter ønske1 dl
rapsoljeSlik gjør du det:
Bland kokosmelk og fiberhusk, la det svelle i 5-10 minutter.
Pisk egg og honning godt sammen.
Bland kokosmelk og eggeblandingen. Rør godt til klumpfri røre.
Bland i det tørre og ha over olje. Rør kjapt sammen til en helt klumpfri røre.
Sett ovnen på 225 grader. Fordel røren i muffinsformer, fyll dem 3/4 fulle.
Stekes i 10 minutter midt i ovnen. Avkjøl på rist.