Varm kongekrabbe med vårløk, soya og hvitløk

Varm kongekrabbe med vårløk, soya og hvitløk

Oppskrift av: Sven Erik Renaa
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Stek kongekrabben raskt i panne i nøytral olje, krabben skal være litt rå i midten. Rens og stek vårløk i olje. Skjær krabbekjøttet i tynne båter/strimler. Fordel vårløk på tallerkenene (legg etter hverandre) og legg krabbekjøtt mellom hver vårløk. Dryss over revet hvitløk, ingefær og reddik. Bland sammen limejuice, soyasaus og hell over vårløk og krabbekjøtt og mariner i 15-20 min. Varm opp oljene til det begynner å ryke og fordel over vårløk og krabbe rett før servering. Pynt med små terninger av slangeagurk og blader av frisk koriander. Server straks.

Kanskje disse også frister?