Verdens beste lavkarbobrød
Christopher Sjuve
90 minutter
BakverkIngredienser
4 stk
egg1 ts
bakepulver0.5 bokser
crème fraîche3 ss
solsikkeolje60 g
Kruskakli40 g
linfrø50 g
sesamfrø50 g
solsikkekjernerSlik gjør du det:
Ha eggene i en bolle. Tilsett solsikkeolje og Crème fraîche, og visp alt sammen.
Bland alt det tørre sammen i en annen bolle. Hell dette så oppi bollen med det våte. Rør med en sleiv.
Vent med bakepulveret til slutt. Ha røren i en medium stor brødform, som enten er smurt eller er dekket med bakepapir.
Stek på nederste rille i ovnen, i ca. 55 min avhengig av ovn, ved 180 grader. Avkjøl på rist.
Næringsinnhold per 100 gram (kilde: matvareguiden.no): KJ: 1251,5 Kcal: 301,5 Fett: 24,7 gram Protein: 12,4 gram Karbohydrater: 3,9 gram